Mājas lapa: http://www.izglitiba-arzemes.lv/

Mūsu misija ir īstenot dzīvē jūsu un jūsu ģimenes vai uzņēmuma vēlmes mācīties ārzemēs, neatkarīgi no tā, ko, kur, par cik un cik ilgi vēlaties mācīties! Mācības ārzemēs Jums pavērs jaunas iespējas!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Tiek piedāvāta iespēja uzzināt par jaunajām biznesa izglītības tendencēm Eiropā
Publicēts 6. aprīlī, 2011.
2011. gada 28. aprīlī viena no labākajām biznesa universitātēm Eiropā – European University – rīko informatīvu semināru par jaunajām biznesa izglītības tendencēm Eiropā.

 

Universitāte dibināta 1973. gadā un pašlaik ir viena no augstāk novērtētākajām biznesa skolām pasaulē. Tā piedāvā bakalaura, maģistra un doktora studiju programmas uzņēmējdarbības vadībā ar specializācijām desmit dažādās jomās, piemēram, finanšu un banku pakalpojumi, sabiedriskās attiecības, tūrisma vadība, personāla vadība, sporta vadība. Mācības notiek angļu valodā. Universitāte ir akreditēta: Accreditation council for Business schools & Programs, International Assembly for Collegiate Business Education un CEEMAN – international management development association.

Augstskolas filiāles atrodas Šveicē (Montreux un Ženēvā), Spānijā (Barselonā) un Vācijā (Minhenē). Visās pilsētās mācību programmas ir vienādas, kas dod studentiem unikālu iespēju iegūt starptautisku mācību, kultūras un biznesa pieredzi dažādās Eiropas valstīs.

Universitātes priekšrocības ir iespēja ik semestri mācīties citā valstī, mācību laikā tiek organizētas tikšanās ar starptautisku uzņēmumu pārstāvjiem un studentiem ir iespēja noslēgt darba līgumu, un uzsākt starptautisku karjeru, visās filiālēs mācības notiek angļu valodā, mācības iespējams uzsākt četras reizes gadā, ir individuāla pieeja katram studentam, mācības notiek nelielās grupās (20 – 25 cilvēki) un tā ir iespēja iepazīt starptautisku mācību vidi.

“Šī semināra mērķis ir informēt jaunos studēt gribētājus par plašajām iespējām ārpus Latvijas valsts robežām un jaunākajām biznesa izglītības tendencēm, kādas ir citviet Eiropā. Uzskatu, ka šādu iespēju būtu grēks neizmantot, jo ārzemes ir tā vieta, kur izglītība tiek vērtēta daudz augstāk un spēcīgāk, turklāt tā paver plašas iespējas veiksmīgai starptautiskai karjerai,” atzīst SIA „Izglītība Ārzemēs” direktore Sarmīte Makare.

Semināra laikā tiks sniegta informācija par jaunākajām tendencēm biznesa izglītībā Eiropā un jaunajām mācību programmām, piemēram, „Sociālo mediju loma uzņēmuma vadība” un „Korporatīvā sociālā atbildība”, uzņemšanas noteikumiem, programmu cenām un dzīvošanas izmaksām, karjeras iespējām pēc universitātes beigšanas un gūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Seminārs norisināsies š.g. 28. aprīlī plkst. 18:00 Radisson Blu Hotel Latvia (Viesnīca Latvija), Elizabetes ielā 55, Rīgā.

Pieteikšanās semināram līdz 27. aprīlim pa tālruni 67844445 vai rakstot uz info@izglitiba-arzemes.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: