Mājas lapa: http://www.izglitiba-arzemes.lv/

Mūsu misija ir īstenot dzīvē jūsu un jūsu ģimenes vai uzņēmuma vēlmes mācīties ārzemēs, neatkarīgi no tā, ko, kur, par cik un cik ilgi vēlaties mācīties! Mācības ārzemēs Jums pavērs jaunas iespējas!

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Jauniešiem tiek dota iespēja vasaru pavadīt Holivudā
Publicēts 10. maijā, 2011.
Holivuda ir mājas daudzām kino industrijas zvaigznēm, un, lai, iespējams, sasniegtu savu sapni un iegūtu jaunas iemaņas aktiermākslā, uzņēmums “Izglītība ārzemēs” jauniešiem piedāvā iespēju trīs vasaras nedēļas pavadīt vasaras nometnē Holivudā.

 

Marymount College ir ideāla iespēja, lai skolotāja-eksperta, kas ir Losandželosas aktieru sabiedrības pārstāvis, vadībā strādātu pie sava stila izkopšanas. Jauniešiem būs iespēja  pievienoties studentiem no visas pasaules, lai kopīgi attīstītu savas prasmes, izkoptu dikciju, pilnveidotu pārvietošanos pa skatuvi, veiktu rakstura analīzi, improvizētu un apgūtu skatuves mākslu.

Skola piedāvā augstas kvalitātes, akreditētas angļu valodas programmas starptautiskajiem studentiem un vasaras sezonā īpašās programmas komplektā ar ekskursijām un dažādiem aizraujošiem sporta veidiem kā sērfošana, basketbols, teniss, kino, dejas vai citas aktivitātes. 

Šī programma ietver 20 angļu valodas stundas nedēļā. Visos līmeņos tiek attīsta runa, klausīšanās, lasīšanas, rakstīšanas, struktūru un intonācijas prasmes. Angļu valodas apmācība notiek nelielās grupās, valodu pasniedz augsti kvalificēti skolotāji, un programmas dalībniekiem būs iespēja sadraudzēties ar studentiem no visas pasaules. Programmā ietilpst desmit aktiermākslas stundas nedēļā pie profesionāla skolotāja-eksperta. Programma ietver arī ikdienas aktiermākslas studijas, ekskursijas uz Holivudu un Universal Studios, kā arī vietējā teātra aizkulišu un divu mēģinājumu apskati teātrī Losandželosā! 

Nometnes laikā arī tiek rīkotas ekskursijas uz Holivudu, Beverly Hills, Santa Monica un Venēcija Beach, uz vietējo teātri, uz diviem mēģinājumiem, Universal Studios Disneyland (pēc izvēles) un Soak City Water Park (pēc izvēles).

Nometnē aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 15 gadiem. Pieteikšanās pa tālruni: 67844445 vai rakstot uz e-pastu: info@izglitiba-arzemes.lv. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: