Mājas lapa: http://www.izglitiba-arzemes.lv/

Mūsu misija ir īstenot dzīvē jūsu un jūsu ģimenes vai uzņēmuma vēlmes mācīties ārzemēs, neatkarīgi no tā, ko, kur, par cik un cik ilgi vēlaties mācīties! Mācības ārzemēs Jums pavērs jaunas iespējas!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Hokeja nometne – laba ideja Ziemassvētku dāvanai
Publicēts 30. novembrī, 2011.
Tuvojoties ziemas saulgriežiem, iedzīvotāji ir dāvanu meklējumos. Kā viena no gatavām idejām ir hokeja nometne bērniem, kas šos svētkus padarīs vēl īpašākus.

Nometne notiek angļu valodā. Treniņus vada kvalificēti treneri- vieni no labākajiem Čehijā- Lukas Tramba, Martin Novak, Jakub Petr un citi. Tāpat treniņos tiek izmantotas modernas metodes, attīstīta fiziskā sagatavotība.

Nometnes laikā jaunajiem hokejistiem būs iespēja iemācīties jaunus paņēmienus, uzlabot savas hokeja prasmes, iegūt jaunus draugus un iespaidus. Katru dienu divas praktiskās nodarbības uz ledus - 1x 90 min, 1x 75 min; 1 sadraudzības spēle ar Čehijas komandu.

Čehija ir valsts, kas elpo un dzīvo hokejam. Šī valsts ir dzimtene tādiem pasaulslaveniem hokejistiem kā Dominiks Hašeks, Jaromīrs Jāgrs, Jakubs Vorāčeks.

Čehijas hokeja izlase pašlaik atrodas piektajā vietā Starptautiskās hokeja federācijas rangā. Piecreiz uzvarējusi Pasaules čempionātā hokejā un šogad ieguva bronzas medaļu. Tieši no Čehijas Republikas ir visvairāk NHL hokejistu Eiropā.

Šī nometne ir sadalīta vairākās kategorijās: U10 (8-10gadi); U12 (11-12gadi); U15 ( 13-15gadi) un tās laiks ir no 2. – 8. janvārim.

„Nometne paredz intensīvas apmācības. Vienlaicīgi uz ledus atrodas maksimums 27 spēlētāji, kas nodrošina nepārtrauktu koncentrēšanos un lielu slodzi. Tas nebūs viegli, bet pateicoties tam, jūs ātri panāksiet rezultātus. Hokejs ir komandas spēle, kuras laikā iepazīsiet gan savus komandas biedrus, gan konkurentus un izjutīsiet azartu. Būs iespēja satikties ar citiem hokeja entuziastiem no visas pasaules. Tikšanās ar Čehijas izlasi- sadraudzības spēle,” stāsta  “Izglītība ārzemēs” direktore Sarmīte Makare.

Nometnes dalībniekiem būs divu veidu treniņi: On Ice un Off Ice.
On Ice- notiek uz ledus. Attīsta: slidošanu (atpakaļ, ātrslidošana, bremzēšana); trenē metienus; piespēles; ripas aizsargāšana, vadīšana; ķermeņa vadīšana uz ledus; komandas spēles.
Off Ice- notiek nodarbību zālē. Attīsta: izturību; ātrumu; veiklību; koordināciju; akrobātiku. Tiek spēlētas spēles: florbols, Inline Hokejs, futbols, beisbols, frigbijs, mini-golfs, nodarbības svara zālē. Tiek skatīti hokeja video, teorijas apmācība, noteikumi un taktika. 

„Šī noteikti būs labākā dāvana Ziemassvētkos tiem, kas nodarbojas ar hokeju un plāno sevi turpināt attīstīt. Tā ir īstā vieta, kur uzklausīt īstus profesionāļus un, iespējams, pašiem par tādiem kļūt,” turpina Sarmīte Makare.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: